Continut sus

Dezinfectie deratizare dezinsectieSc Best Media Srl prin departamentul D.D.D. ( Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare ) executa lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cladiri, birouri publice, depozite, spitale, hoteluri, institutii publice, restaurante, magazii.
Ne desfasuram activitatea in judetul IASI iar la solicitarea clientului ne putem deplasa oriunde in tara.

Prin calitatea serviciilor pe care le prestam eliminam vectorii de risc ca: rozatoare, gandac, tantari, furnici, purici, molii.

Punem la dispoztie personal calificat atestat profesional dotat cu aparatura moderna pentru a realiza un proces de deratizare la standarde europene.

 

Despre noi

Dezinsectie - combaterea insectelor care pot periclita sanatatea omului si a animalelor, reprezentand vectori de transmitere a unor boli infecto-contagioase si paratizare.
Deratizare - o gama de masuri aplicate in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare: soareci, sobolani care sunt direct raspunzatoare in transmiterea unor agenti patogeni atat la om cat si la animale. Aceste animale pot transmite boli prin contact cu suprafetele infectate populate de catre rozatoare sau printr-o gazda intermediara infestata in urma ingerarii.
Dezinfectia - proces prin care sunt distruse toate microorganismele patogene. Dezinfectia se aplica in cazul in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara. Dezinfectia are un rol foarte important, deoarece germenii patogeni constituie un permanent focar de boli infectioase si parazitare atat la om cat si la animale.

Continut jos